/*-------- Post Views ----------*/ #views-container { width: 75px; float: right; } .mbtloading { background: url('http://4.bp.blogspot.com/-PZMStRDcchY/USOp3xFp4yI/AAAAAAAAJOo/rm5FSsaSKh0/s320/mbtloading.gif') no-repeat left center; width: 16px; height: 16px; } .viewscount { float: right; color: #EE5D06; font: bold italic 14px arial; } .views-text { float: left; font: bold 12px arial; color: #333; } .views-icon{ background: url('http://4.bp.blogspot.com/-_dXedKDHIws/USOp369zEPI/AAAAAAAAJOs/Cv3fTZUaBTU/s1600/postviews.png') no-repeat left; border: 0px; display: block; width: 16px; height: 16px; float: left; padding: 0px 2px; } .showpageArea { padding:10px; } .showpageArea a { text-decoration:underline; } .showpageNum a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; margin:0 5px; padding:5px; background:#fff; } .showpageNum a:hover { border: 1px solid #ccc; background-color:#f0f0f0; } .showpagePoint { color:#333; text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; background: #f0f0f0; margin:0 5px; padding:5px; } .showpageOf { text-decoration:none; padding:5px; margin: 0 5px 0 0; } .showpage a { text-decoration:none; border: 1px solid #ccc; padding:5px; background:#fff; } .showpage a:hover { text-decoration:none; background:#f0f0f0; } .showpageNum a:link,.showpage a:link { text-decoration:none; color:#333; }




Най-новото от Pieces Of The Past
Home » » КНИГАТА,КОЯТО КАЗВА ИСТИНАТА....

КНИГАТА,КОЯТО КАЗВА ИСТИНАТА....

Unknown | неделя, октомври 17, 2010 |
...Предполагам,че въобще не сте я чели.Написана е от пророка,застъпника на науката,библейския ревизионист и най-вече преуспяващият бизнесмен Раел.Всичко е започнало на 13 декември 1973 година.
Тази дата е голям празник за последователите на РАЕЛИЗМА.
За да не се чудите какво е това,веднага обяснявам.РАЕЛИЗМА е странно религиозно движение познато повече като НЛО РЕЛИГИЯ,което проповядва научно тълкуване на Библията.Според раелистите Бог не съществува.

Хората са създадени от извънземни,които през декември 1973-та се срещнали с французина Клод Ворилон и на чист френски му разяснили някои неща за устройството на света.
След тази съдбовна среща Клод си сменил името на Раел и започнал да се представя на нещо като пророка Моисей и аверът му Мохамед.
Ако случайно съм запалил любопитството ви можете да продължите да четете защото това което ще ви разкажа наистина си го бива.
 
Житейският път на Ворилон е низ от лъкатушения.Роден е след втората световна война и тъй като бил извънбрачно дете отгледала го леля му.Младежът,който се отличавал с лабилна психика,първо опитал късмета си в развлекателната индустрия,но след поредица от неуспехи се захванал със спортна журналистика.Освен нея отразявал разни рали шампионати и издавал списание за автомобили в което тествали нови модели,пишели за масла,накладки,авточасти и тем подобни автомобилни джиджавки.
Живуркал си така докато съдбата не се намесила и не променила безличното му съществуване.
На 13 декември 1973 година,когато Клод съвсем случайно се намирал в подножението на един вулканичен кратер,изведнъж видял ослепителна бяла светлина,а след нея от небето нежно се спуснала една летяща чиния.
Когато кацнала от нея взело,че излязло и едно извънземно.
То заговорило сащисаният журналист на чист френски,явно е било франкофон и му обяснило,че живота на земята е създаден от извънземни учени,които са по-напред от нас цели 25 хиляди години и чрез манипулиране на ДНК ни създали такива каквито сме.
Освен това извънземните били пращали на земята сумати пророци,които успешно изпълнили своите мисии,но сега нещата опрели до Клод и само чрез него посланието можело да бъде разпространено.
 
Явно супер напредналите извън земни са имали сериозни притеснения да говорят пред хора или пък може би се опасявали,че няма да бъдат разбрани и избрали Клод,който да разпространи словото им и да направи нещо като църква,която да подготви земляните за тяхното пристигане.След като се почувствал избран Клод на бърза ръка написал една книга,която кръстил със скромното заглавие "Книгата,която казва истината" и в нея нахвърлял основните послания на новото учение.Те не били много сложни нито пък много на брой.За да не се впускам в подробности,ще ви представя основните три,върху които се крепяло всичко.
Първото и най-основното било,че половете са равни,а секса винаги трябва да бъде доминиращ фактор.Ако искаш да си религиозен водач трябва да си сексуално достъпен за последователките си.
 
Второ...Най-важната задача на човечеството е развитието на науката и техниката...То човечеството така или иначе си я изпълнява тая задача,но раелистите си го пропагандират.Това пропагандиране обаче им води разни проблемчета,защото покрай науката и техниката те официално се обявяват за клонирането и за генетичните мутации..
 
И последното важно правило е,че няма Бог.Светът е материален,а извънземните на Ворилон са толкова напреднали,че те самите са богове.
От нас се иска само да се амбицираме и да настигнем тази напреднала нация като стопим 25-те хиляди години разлика...
 
В общи линии това беше раелиската доктрина.Предполагам не беше трудно да се светнете,че от всякъде намирисва на секта.
Ето ви и реалните факти,които нямат нищо общо с никакви извънземни.

Сектата на Раел е преди всичко едно добре действащо търговско начинание,чиито членове са задължени да й превеждат между 3% и 7% от годишните си доходи.Освен това те се задължават да изплащат допълнителни 1-2% на сметка на самия Ворилон за покриване на личните му разходи.Седалището на сектата първоначално е във Франция,след това в Швейцария,а към днешна дата се подвизава някъде в Канада.
 
Според публикации на американския печат Сектата на Раел е създадена най-вече за да гарантира финансово благополучие и да задоволи сексуалните нужди на нейното ръководство.

"Вярващите" са задължени да приемат всякаква сексуална близост,а оргиите се поощряват.Самита раелисти твърдят,че сектата наброява 55 000 души,но американски специалисти са на мнение,че броят им е едва една десета от посочената цифра.Друг интересен факт е,че повечето са мъже,а доста по-малко са жените,което пък ме кара да мисля,че явно и педерасията си на почит при извънземният Раел,тоест Клод Ворилон.

8 коментара:

  1. Не си падам по секти.Определено ми дестват зле -като непоносимост.

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Лилия...Най-после коментар специално за мен.
    Благодаря ти...

    ОтговорИзтриване
  3. Мнвого интересна публикация,не бях чувала за книгата на истината,интересна информация,успешна седмица Боби:)

    ОтговорИзтриване
  4. И най-непредубеденият ще разбере, че става дума за извратено общество.Добре е да публикувате подобни текстове и коментари за тях, защото има различни хора и някои биха го приели за 100% изтина.Особено в Канада бъка от подобни тайни общества.

    ОтговорИзтриване
  5. Да живее Гей-уфо-истината!

    Лилия, защо само мен подминаваш?
    Възмутена съм!
    :D

    ОтговорИзтриване
  6. Да ,да ! Аха, не съм хомо, нито съм по сектите.

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте. Аз живея в Южна Африка. И тук всеки пастор си има собствена църква. и тук вярващите плащат на църквата определен % около 7 от месечния си доход, освен това се правят и големи дарения. Най-учудващото е, че като застарее божия служител обявява бизнеса на маркета. Обикновено цената е около 2- 3 мил евро. Продава се сградата заедно с бярващите. Факт.

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей..
    Благодаря за вниманието.Звучи доста интересно.Тя църквата определено си има нужда от разни дарения,но когато се злоупотребява с тях,нещата направо си намирисват.Лошо е когато се разчита,че вярващите в името на Бога са готови да дадат и ризата от гърба си.Винаги съм смятал,че когато в една църква се въртят много парички винаги има сектантски привкус.Що се отнася за продажбата на сградата,тоест църквата,това си е егати бизнеса....

    ОтговорИзтриване

Моля използвайте кирилица и спазвайте добрия тон.
В противен случай може да не видите това,което сте написали.И за да няма излишни въпроси,смятам за редно да ви уведомя,че АНОНИМНИТЕ КОМАНТАРИ автоматично се игнорират.
Иначе казано,ако нямате нужната регистрация където трябва,хич и не се напъвайте.Няма да ви огрее....

Recommended Post Slide Out For Blogger
И когато една история свършва,идва Музиката.Избери си фронтмен и слушай...
 

Титанична Увертюра

Как така го направихте? Защо отворихте точно този блог? Може би просто сте любопитни и предполагате,че той съдържа нещо,което все още не знаете.Или пък просто проверявате какви ги е забъркал поредният социално програмиран индивид? Всъщност,това няма значение.Така и така сте прекрачили прага и аз,като добър стопанин,смятам за редно да ви приветствам

Добре дошли в личния ми блог.Освен парченца от миналото на предците ни в него ще откриете и големи късове от Българската,Американската,френската..и общо взето от цялата човешка история,която обаче ще се опитам да ви представя по-съвсем непознат за вас начин.Ще погледнем Историята от друг ъгъл,от който се виждат далеч по-интересни и забавни неща.

Info back to top